top of page
Vergadering op kantoor

Start- en scale-ups

Advies voor start- en scale-ups

'Onze bedrijfskundige kijk helpt dromen om te zetten in doelen'

Een innovatief idee, een flinke bak ambitie en een heleboel lef vormen voor de meeste startups de basis van hun bestaan. Het opzetten van een nieuw bedrijf begint vaak met dromen en heel wat gave ideeën. Maar hoe ga je van dromen naar doen en van ideeën naar concrete plannen? Bij Butters & Havermans denken wij met je mee. Onze bedrijfskundige kijk helpt jouw dromen om te zetten in doelen.

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring in het geven van financieel en bedrijfskundig advies aan ondernemers in het MKB. Wij hebben een nuchtere kijk op bedrijfskundige- en fiscale vraagstukken. Vanuit deze expertise kunnen wij startups en scale-ups van solide en degelijke raadgeving voorzien. Wij denken mee, zijn een sparringpartner en geven onze professionele mening. Het is onze ambitie jouw bedrijf verder te laten groeien.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Natuurlijk kunnen wij alleen de boekhouding uit handen nemen. Maar heb je behoefte aan meer begeleiding en wil je gebruikmaken van onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van startups en scale-ups, dan zit je goed bij ons? Tijdens een persoonlijke kennismaking horen wij graag alles over je plannen en stellen een persoonlijk plan met je op.

Butters & Havermans kan jouw startup of scale-up vooruit brengen op het gebied van:

 • Belastingaangiftes: onze experts zorgen ervoor dat aangiftes op tijd en nauwkeurig worden ingediend. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over boetes of vertragingen.

 • Jaarrekeningen: wij verzorgen de jaarrekeningen op een efficiënte en professionele manier, zodat jij een helder beeld hebt van je financiële situatie.

 • Loonadministratie: onze loonadministratie-dienstverlening zorgt ervoor dat je
  werknemers op tijd worden betaald en dat je aan alle wettelijke verplichtingen
  voldoet.

 • Financiële advisering: onze experts staan klaar om je te helpen met het maken van financieel verstandige beslissingen voor jouw bedrijf.

 • Van dromen concrete doelen maken: wij dagen je uit groots te denken en bieden
  professionele ondersteuning in het waarmaken van je dromen.

Wij hebben al heel wat startups en scale-ups geholpen groter te worden. We vinden het onwijs gaaf om te zien hoe (beginnende) ondernemers hun volledige potentie benutten. Naast het meedenken en adviseren kunnen wij ook de financiële advisering en fiscale aangifte op ons nemen.

bottom of page