top of page
cv

Fiscale aangifte

Fiscale Aangifte

'Wij zorgen dat jouw btw-aangifte correct en op tijd wordt ingediend'

Het doen van de aangifte omzetbelasting is voor veel ondernemers een tijdrovende encomplexe aangelegenheid. Niet alleen kost het je veel tijd en energie, het kan zijn dat belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Wij zorgen ervoor dat jouw btw-aangifte correct en op tijd wordt ingediend en ontzorgen je volledig.

Butters & Havermans heeft jarenlange ervaring in het doen van aangiftes en in het adviseren van haar klanten. Ons toegewijde team werkt gestructureerd en zorgt voor overzicht en inzicht in je administratie. Wij staan voor een persoonlijke benadering en denken verder dan alleen het doen van de aangifte. Als loyale partner staan wij je bij, voorzien je van advies en vormen een partij om vol vertrouwen bij terecht te kunnen. Deze loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Wij kunnen je deels ondersteunen of de complete administratie uit handen nemen, samen maken we die keuze! In een persoonlijke kennismaking maken we uitgebreid kennis met jou en je bedrijf. Dankzij het maatwerk dat wij leveren hebben wij bijna altijd een passende oplossing.

Butters & Havermans kan je onder andere bijstaan in:

  • Belastingaangiftes: onze experts zorgen ervoor dat aangiftes op tijd en nauwkeurig worden ingediend. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over boetes of vertragingen.

  • Jaarrekeningen: wij verzorgen de jaarrekeningen op een efficiënte, accourate en
    professionele manier, zodat jij een helder beeld hebt van je financiële situatie.

  • Loonadministratie: onze loonadministratie-dienstverlening zorgt ervoor dat je
    werknemers op tijd worden betaald en dat je aan alle wettelijke verplichtingen
    voldoet.

  • Financiële advisering: onze experts staan klaar om je te helpen met het maken van financieel verstandige beslissingen voor jouw bedrijf.

Alles aan ons uitbesteden? Dat kan. Wij dienen naast de aangifte omzetbelasting dan ook je aangifte inkomstenbelasting en een eventuele aangifte vennootschapsbelasting in. Wij nemen het graag op ons. Jij kunt je dan bezighouden met jouw eigen specialisme en de groei van je bedrijf.

bottom of page