top of page
Financieel overleg

Financiële administratie

Financiële administratie

'Administratie in de cloud: altijd en overal inzicht'

Het betrokken team van Butters & Havemans denkt mee over jullie bedrijf. Hierin kunnen we helpen met grote vraagstukken, maar pakken even graag praktische zaken zoals de financiële administratie voor jullie op. Geen financieel gedoe; wij nemen het verzorgen van de jaarrekening en het opstellen van de begroting op ons. Voor veel van onze klanten geeft dat een rustig gevoel.

Butters & Havermans gelooft dat een goede financiële administratie de basis van elke succesvolle organisatie vormt. Met de juiste informatie kun je als ondernemer snel beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien. Wij houden daarnaast van automatiseren en zien het als uitdaging de financiële administratie en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk in te richten. Door de administratie in de cloud te verzorgen, ben je verlost van stapels mappen, bonnen en facturen. Tevens weet je altijd exact hoe hoog het bedrag is dat je voor bijvoorbeeld de btw-aangifte of vennootschapsbelasting dient af te dragen.

Je bent uiteraard van harte welkom op ons administratiekantoor in Roosendaal, maar ook op afstand heb je altijd inzicht in je financiën. Wel zo makkelijk en inzichtelijk. 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Van startende ondernemers tot gevestigde namen in het MKB: wij helpen graag met de financiële administratie. Hierin gaan we voor maatwerk en denken mee met onze klant. Zo kunnen wij een deel van de financiële administratie uit handen nemen, maar het geheel aan ons uitbesteden kan uiteraard ook. 

Butters & Havermans kan je onder andere bijstaan in:

  • Het uit handen nemen van de financiële administratie: gedeeltelijk of volledig, helemaal zoals aansluit bij jouw wensen

  • Het faciliteren van handige scan & herken software: facturen makkelijk en snel inscannen en inboeken

  • Altijd en ook op afstand inzicht in je administratie: wij werken volledig in de cloud

Het is onze uitdaging om de financiële administratie voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo kun jij je volledig richten op de ontwikkeling en groei van het bedrijf.

bottom of page